Belépés

Mini-chat

Péntek, 2024.11.22, 09:41:01
Üdvözöllek Vendég
                 Főoldal | Regisztráció | Belépés | RSS

DayZ telepítési problémákat ide! - Fórum

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: ×J0c3K×, Uzel  
DayZ telepítési problémákat ide!
UzelDátum: Csütörtök, 2012.11.22, 15:07:27 | Üzenet # 1
Al parancsnok
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 9
Kitüntetések: 1
Hírnév: 10000
Állapot: Offline
Ha valakinek nem megy valami a telepítésben ide írja le, hogy mi a probléma és válaszolunk rá, vagy a felhasználók is segíthetnek ha tudják a probléma okát.

Balint0408Dátum: Péntek, 2012.12.21, 15:16:53 | Üzenet # 2
Közlegény
Csoport: Letiltottak
Üzenetek: 2
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Üdv. olyan problémám akadt hogy a telepítés után előhoz egy ablakot és elkezd másolni valamit kiírja a százalékot meg hogy mennyivel másol . minden százalékot többször is kiír és 35%-nál bejön egy olyan ablak hogy a processzor nem válaszol. leállítja és nem fojtatja hanem elkezdi extractolni a dolgokat ( járműveket , állatokat embereket stb. ) és ezután ezt befejezé és ennyi aztán nem jó az egész játék mit lehet vele csinálni?

RaizenDátum: Hétfő, 2012.12.24, 14:30:29 | Üzenet # 3
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Sziasztok azt írja ki a játék hogy nem lehet csatlakozni a szerveretekhez beírom a jelszót és nem csatlakozik valaki help!

AdweeXDátum: Kedd, 2012.12.25, 18:28:52 | Üzenet # 4
Közlegény
Már nyitottam rá topicot :O Én is megpróbáltam, de a szerverre Wrong passwordot ír. Köszönjük a segítséget!

pocokDátum: Kedd, 2013.01.15, 23:09:40 | Üzenet # 5
Ezredes
Üzenetek: 3
Hírnév: 100
Ha esetleg problémánk lenne az @rMod telepitésével.

Az rMod public.rar -ban két állomány van :

1. @rMod -könyvtár
2. rMod.bikey - file

Az elsőt berakjuk-kicsomagoljuk az Arma 2 főkönyvtárába pl.:
C:\Program Files (x86)\ArmA 2\

A másodikat pedig az Arma 2 könyvtárában található Keys könyvtárba rakjuk-csomagoljuk ki pl:
C:\Program Files (x86)\ArmA 2\Keys\

A meghajtó betüjel és elérési utvonal értelem szerüen váltoczhat.

Mivel nekem nem az a commanderes téma van hanem bat file-ból inditom azt igy kell modositani:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@echo off
COLOR 0B
set mod=%1

echo DayZ mod launcher.
echo.
echo 1 - Chernarus
echo 2 - Lingor Island
echo 3 - Utes
echo 4 - Takistan
echo 5 - Panthera
echo 6 - Fallujah
echo 7 - Zargabad
echo 8 - Namalsk
echo 9 - Celle
echo 10 - Taviana
echo 11 - Chernarus rmod
echo.
set /P mod=Mod number:
if "%mod%"=="1" start Expansion\beta\arma2oa.exe -mod=@Dayz -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -nosplash
if "%mod%"=="2" start Expansion\beta\arma2oa.exe -mod=@dayzlingor -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -nosplash
if "%mod%"=="3" start Expansion\beta\arma2oa.exe -mod=@dayz -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -nosplash
if "%mod%"=="4" start Expansion\beta\arma2oa.exe -mod=@dayztakistan -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -nosplash
if "%mod%"=="5" start Expansion\beta\arma2oa.exe -mod=@dayzpanthera -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -nosplash
if "%mod%"=="6" start Expansion\beta\arma2oa.exe -mod=@dayzfallujah -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -nosplash
if "%mod%"=="7" start Expansion\beta\arma2oa.exe -mod=@dayzzargabad -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -nosplash
if "%mod%"=="8" start Expansion\beta\arma2oa.exe -mod=@dayz;@dayz_namalsk -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -nosplash
if "%mod%"=="9" start Expansion\beta\arma2oa.exe -mod=@mbg_celle2;@dayz_celle -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -nosplash
if "%mod%"=="10" start Expansion\beta\arma2oa.exe -mod=@dayztaviana -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -nosplash
if "%mod%"=="11" start Expansion\beta\arma2oa.exe -mod=@Dayz -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion;@rMod -nosplash

exit

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A kötöjeles részek között van akód ami a dayz_game.bat -ba kerül.
Nem változtattam az eredeti menü strukturán c,csak hozzáadtam egy 11. menüpontot,ami az rMod-ot is betölti a chernarus pályához.

Észrevehető ha az első és 11. inditósort összehasonlitjuk ,hogy csak az : ";@rMod"
lett hozzátoldva a -nosplash előtt.

A 11. inditót igy is megcsinálhatod:

if "%mod%"=="11" start Expansion\beta\arma2oa.exe -mod=@Dayz;@rMod -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -nosplash

Ez a megoldás is jó.

Ha másik pályán is szeretnétek ,csak hozzá kell toldani a: ";@rMod" részt és kész is.

Ha esetleg nem a menüs start-bat file lenne meg akkor is egyszerü.
Magnyitod szövegszerkesztővel az inditó-bat file-t és csak hozzárakod-beilleszted az elöbbi kis részt: ";@rMod"

C:\Program Files (x86)\ArmA 2\Expansion\beta\arma2oa.exe" -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -mod=@DayZ;@rMod -nosplash

Müködni fog.

Az üzenetet módosította: pocok - Szerda, 2013.01.16, 10:49:31

ExitDátum: Vasárnap, 2013.01.27, 12:24:37 | Üzenet # 6
Közlegény
Sziasztok!

Ez nem telepítési, mintsem csatlakozási probléma, mindent jól csináltam, dayzcommanderrel próbálok csatlakozni (azzal telepítettem a patchet meg a dayz-t is).

A probléma annyi hogy akármelyik szerverre próbálok felmenni mindig invalid CDkey-t dobál a játék, kb 5x változtattam meg a cdkulcsot (options.cmd rendszergazdaként futtatva) és ugyanaz, valaki help?

UzelDátum: Vasárnap, 2013.01.27, 13:48:52 | Üzenet # 7
Al parancsnok
Idézet (Exit)
Sziasztok!

Ez nem telepítési, mintsem csatlakozási probléma, mindent jól csináltam, dayzcommanderrel próbálok csatlakozni (azzal telepítettem a patchet meg a dayz-t is).

A probléma annyi hogy akármelyik szerverre próbálok felmenni mindig invalid CDkey-t dobál a játék, kb 5x változtattam meg a cdkulcsot (options.cmd rendszergazdaként futtatva) és ugyanaz, valaki help?

Törtre gyere. cool

UzelDátum: Vasárnap, 2013.01.27, 13:49:43 | Üzenet # 8
Al parancsnok
Nem sikerült végig nézni a vidit látom.

CsutateDátum: Hétfő, 2013.01.28, 05:54:41 | Üzenet # 9
Közlegény
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy mindenhonnan kidobál a BattleEye, emiatt nemtudom megnézni a GUID-om. Már jó párszor próbáltam cserélni Key-t is, de ugyanaz a problémám.

/Időközben sikerült nagy nehezen megoldanom.../

Az üzenetet módosította: Csutate - Hétfő, 2013.01.28, 06:18:23

AdamsDátum: Szombat, 2013.02.16, 10:45:30 | Üzenet # 10
Közlegény
sziasztok lenne egy olyan problémám ahogy inditom a bat filét ezt irja ki :

no entry profile path default

tomiDátum: Szerda, 2013.02.20, 19:33:46 | Üzenet # 11
Közlegény
sziasztok 
engem állandoan kidob a szerverről mielőtt belépnék   (Battleeye 1.81) Invalid Cd key   indokkal... Már pedig a generátorral megprobáltam még 3 féle kóddal de sehogy sem működik
Help pls!!

Cesar_VialpandoDátum: Csütörtök, 2013.04.18, 17:56:29 | Üzenet # 12
Közlegény
Hellosztok!
Az lenne a problémám hogy feltettem azt a Arma 2 CO verziót amit a csávó a vidiben és látom hogy nekem jóval kevesebb fájlt telepített fel mint a vidiben.
Nekem ennyi cucc van az Arma 2-ben: http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_4_18_7mx7sj9d18.png
és ez már a 3. Arma 2 amit felrakok -.-"
Mind a 3x azt a Jimbust szedtem le és mindig ez van szóval most akkor mivan?

DonceeDátum: Péntek, 2013.05.03, 15:48:07 | Üzenet # 13
Közlegény
Hölgyeim és uraim, telepítés után 2 problémám lett, 1) 1.6 os patch nem megy fel ( azt írja hogy nincs az OA telepítve vagy korrupt) 2) ugyan ezt a pár fájlt látom mint a felettem szóló kolléga. lehet összefügg, lehet nem biggrin de szeretnék játszani... segítséget várok :/

$-PRoKiLLeR-$Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 12:07:35 | Üzenet # 14
Közlegény
Sziasztok
Nekem az lenne a problémám hogy nemtudom hogyan telepítsem fel mert őszíntén nemtudom hogy csináljam. Hogy kell feltelepíteni, a buildet berakni stb... ezeket nem értem
Van egy videó h hogyan kell ezt megcsinálni?

trekiattila15Dátum: Szerda, 2014.10.29, 11:59:26 | Üzenet # 15
Közlegény
Sziasztok nekem egy olyan problémám van, hogy nem jó a verzió számom de mindent letöltötem a honlapról ugy hogy nem tudom mi lehet a probléma előre is köszönöm a segítséget a válaszokat várom mert már nagyon szeretnék játszani biggrin .

• Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: